Jobb hely lett-e Hódmezővásárhely?

Jobb hely lett-e Hódmezővásárhely?

2018-ban a város megőrizte fizetőképességét annak ellenére, hogy milliárdos tételekben merültek fel be nem tervezett kiadások, pl. visszafizettük az előző vezetés által működésre költött uniós pénzt.

KILENCSZER TÖBB FEJLESZTÉST VALÓSÍTOTTUNK MEG, mint 2017- ben, kevesebb sikertelen pályázattal, tisztességes eljárásokkal esélyt adva olyanoknak is, akik korábban soha nem nyertek városi beszerzést. A tram train sajnos tényleg nem a tervek szerint halad, de annak nem mi vagyunk a felelősei.

Októberig a fideszes közgyűlés sajnos meg tudja akadályozni, hogy megépítsük a szennyvíztelep melletti utat, felújítsuk a mártélyi pallósort, korszerű és törvényileg kötelező beléptetőrendszert alakítsunk ki a városházán, újabb orvosi rendelőket alakítsunk ki az Andrássy úton, kerítést építsünk a temető mögött, vagy éppen hogy ne a Kossuth térre kerüljön az új könyvtár modern épülete. De a már megítélt és azóta kapott fejlesztési pénzekből a város fejlődése idén sem fog megállni, éppen most nyertünk támogatást két elektromos autóra, illetve jelöltük ki négy új műfüves focipálya helyét a városban, hamarosan átadjuk a Kossuth Zsuzsanna pihenőparkot és a keleti elkerülőt
és folytatjuk földutaink felújítását.

Mit értünk el egy év alatt?
• adóemelések helyett adócsökkentés
• eladósodás helyett korábbi adósságok törlesztése
• pazarlás helyett gazdaságos beruházások és költségcsökkentés
• korrupció helyett tisztességes és törvényes gazdálkodás, a város
ellopott vagyonának visszaszerzése, megőrzése
• egyenlő verseny a pályázatoknál, politikától függetlenül bárki
győzhet
• a vezetők, felelősök kinevezése és felmentése szakmai és nem
politikai alapon történik- NÁLUNK MÉG A FIDESZESEKNEK IS CSAK A FIDESZTŐL KELL FÉLNIE

Októberben az Önök támogatásával ezt az irányt folytatjuk, remélhetőleg a becsületes működést támogató képviselőkkel, és akkor a most megakadályozott projekteket is elindítjuk és befejezzük.

BÁTORSÁG, BECSÜLET, SZAKÉRTELEM!